Hlavní obsah

Trenérka v přestrojení. Nastoupila k zápasu mezi dětmi, po odhalení přišel vyhazov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Problém s rozsáhlou marodkou se trenérka basketbalového týmu americké středoškolské ligy rozhodla vyřešit svérázným způsobem. Dvaadvacetiletá asistentka hlavního kouče týmu Churchland H.S. Truckers ze státu Virginie Arlisha Boykinsová se přestrojila za studentku a hrála ligový zápas proti třináctiletým dívkám. Boykinsová i hlavní trenér byli v důsledku skandálu propuštěni.

Foto: Repro 13News Now

Dvaadvacetiletá asistentka hlavního kouče Arlisha Boykinsová (zvýrazněna) během utkání středoškolské ligy.

Článek

Trenérka do utkání nastoupila kvůli problémům s nedostatkem dívek do základní sestavy. Působení na palubovce dvaadvacetileté koučky v přestrojení ihned vzbuzovalo pochybnosti.

Boykinsová své třináctileté soupeřky převyšovala nejen v tělesných parametrech. Video ze zápasu odhaluje, jak pohodlně prochází obranou, zakončuje, proměňuje trestné hody nebo blokuje střelbu. Jako by se dospělá žena ani nesnažila nějak zvlášt maskovat svou bezmála desetiletou převahu nad soupeřkami.

Když se bizarní kousek trenérky provalil, události nabraly rychlý spád. Škola trenérskou dvojici týmu vyhodila a rodiče dívek se v důsledku skandálu rozhodli tým rozpustit a odstoupit ze soutěže.

Reklama

Související témata: