Hlavní obsah

Florbalový klub shání peníze, aby mohl hrát doma. Za příspěvek můžete z hráče udělat Dřeváka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hrát doma! Přání fotbalového Hradce Králové i jeho konkurenta z Pardubic. Kluby z nejvyšší soutěže musejí hrát duely v jiných městech. Problém s domácím prostředím řeší také v jiných sportech. Pražský florbalový klub Black Angels sice halu v Kbelích má, jen by potřeboval navýšit kapacitu hlediště. Pokud nesežene půl milionu na tribunu, čeká ho kočování po hlavním městě. Tomu chce klub zabránit i za pomoci finanční sbírky. Motivační program vymyslel i pro fanoušky. Za finanční příspěvek můžete třeba udělat z některého z hráčů Dřeváka? I tahle možnost podle internetových stránek Black Angels existuje.

Foto: florbal.cz

Florbalisté Black Angels potřebují sehnat půl milionu korun, aby mohli hrát superligové zápasy doma. Povede se jim to díky sbírce?

Článek

V minulé sezoně florbalisté Black Angels museli domácí prostředí oželet a duely hráli v dostupných pražských halách. Teď se ale vedení klubu povedlo vyjednat výjimku, že by tým mohl být doma ve sportovní hale Kbely. Jednou z podmínek je ovšem navýšení kapacity instalací mobilní tribuny. A s tím mají Black Angels problém, na její pořízení je třeba půl milionu korun.

„Proto se my, hráči A-týmu BLACK ANGELS, obracíme na Vás: na členy, rodiče, hráče, hráčky a vlastně všechny přátele BLACK ANGELS, s žádostí o pomoc. Celková suma je pro nás samotné nepředstavitelná, ale věříme, že zde platí více než kdy jindy, že se počítá jakákoliv pomoc. Síla BAfamily se vždy ukázala v těch zásadních momentech a toto je právě jeden z nich," stojí ve výzvě na internetových stránkách klubu. Na stejném místě je uvedeno i číslo transparentního účtu zřízeného pro tyto účely.

Klub pro případné přispěvatele připravil i zajímavý motivační program odměn. Ty jsou spojené se zápasy Black Angels (permanentní vstupenka na celý rok, prožití zápasu v kabině i na střídačce s týmem, individuální trénink pod vedením oblíbeného hráče, či třeba možnost získat podepsaný originální dres).

Najde se i možnost, která dá přispěvateli šanci udělat při domácím utkání z jednoho z hráčů takzvaného Dřeváka. „Chceš někomu znepříjemnit život formou nošení balonků a praní zpocených dresů. Stačí si vybrat a na někoho ukázat prstem," vybízí klub v seznamu i k poněkud netradiční odměně. Ve hře jsou i třeba i grilovačka, masáže i profesionální vyčištění vozu. Klub věří, že jej fanoušci nenechají ve štychu. Jak si klub ve svém snažení o získání půl milionu korun se můžete přesvědčit na jeho internetových stránkách.

Reklama

Související témata: