Hlavní obsah

Šup pod víko. Penalty Shot Battle zná posledního semifinalistu

Kdo doplní semifinálovou čtveřici? V posledním čtvrtfinále nájezdové dovednostní soutěže Penalty Shot Battle se střetli zástupci celků florbalové Livesport Superligy Fat Pipe Florbal Chodov a 1. SC Tempish Vítkovice. Kdo postoupil dál a v semifinále poměří síly s Black Angels? Podívejte se na video.

Čtvrtfinále Penalty Shot Battle Fat Pipe Florbal Chodov vs. 1. SC Tempish VítkoviceVideo: Český florbal

 
Článek

Hráči pražského celku mají již po sezoně a tak se na nájezdy mohli plně soustředit. Do branky byl za Chodov nominován Vojtěch Šimůnek a jako exekutor nájezdů se představil mladý hráč Matěj Netrefa. Celek z Vítkovic v současné době absolvuje semifinálový souboj play off s Tatranem Střešovice a do souboje v nájezdech vyslal brankáře Denise Jasioka a útočníka Adama Palčinského.

Příští díl Penalty Shot Battlu můžete očekávat ve středu 30.3., kdy se mezi sebou v prvním semifinále utkají Tatran Střešovice a Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav.

Soutěžní seriál Skill Contest s podtitulem Penalty Shot Battle navazuje na první ročník dovednostní soutěže, který se uskutečnil během loňské sezony Livesport Superligy. V něm se utkali vybraní zástupci každého z mužstev nejvyšší tuzemské florbalové soutěže mužů.

V letošním ročníku se koncept soutěže pozměnil. Týmy mezi sebou soupeří v atraktivním penaltovém rozstřelu. Úvodních sedm kol určilo účastníky play off, které pokračuje klasickým systémem až do finále. Vítěze poznáme těsně před vypuknutím Superfinále Livesport Superligy, které se v O2 aréně uskuteční 9. dubna.

Reklama

Související témata: