Hlavní obsah

Bayern jde do šlágru bez jedné z hvězd

Fotbalový útočník Bayernu Mnichov Thomas Müller, který kvůli nákaze koronavirem přišel o úterní domácí utkání Ligy mistrů s Plzní (5:0), bude obhájcům německého titulu chybět i v bundesligovém šlágru v Dortmundu. Sobotní start dalšího hráče vracejícího se z karantény záložníka Joshuy Kimmicha je naopak nejistý.

Foto: Lukas Barth, Reuters

Thomas Müller během zápas s Barcelonou. Ilustrační foto.

Článek

"Testy u obou byly negativní. Thomas ale má stále některé symptomy chřipky, takže v Dortmundu nenastoupí. U Joshuy počkáme, jak bude vypadat na tréninku," řekl trenér bavorského týmu Julian Nagelsmann na tiskové konferenci.

Po vyléčení svalového zranění se na stadionu Borussie pravděpodobně v roli náhradníka objeví křídelník Kingsley Coman. "Ještě to není na základní sestavu, ale určitě je připraven odehrát 30 nebo 40 minut," přiblížil Nagelsmann.

Jeho svěřenci se ve středečním duelu čtvrtého kola Ligy mistrů představí v Plzni, kde už si mohou zajistit postup do osmifinále. Suverénní Bayern vede skupinu C s devíti body a skóre 9:0, o tři body méně získal druhý Inter Milán, třetí Barcelona je na třech bodech. Západočeský outsider má na kontě tři porážky a skóre 1:12.

Reklama