Hlavní obsah

Chci potrestání hráče hned den po zápase, reaguje Lička na faul Cedidly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavia zvítězila ve druhém kole Fortuna ligy nad Zlínem 4:1. Místo útočných akcí sešívaných je však zřejmě nejčastěji přehrávaným momentem ostrý faul zlínského Martina Cedidly na Ewertona. „Jak je možné, že za to nebyl vyloučený?" ptá se moderátor Radek Šilhan v pořadu Přímák, kde je ve studiu Sport.cz hostem Verner Lička.

Jak potrestat Cedidlu za ošklivý faul? Diskuse z pořadu Přímák s Vernerem Ličkou.Video: Sport.cz

 
Článek

„Myslím si, že aktivitu Zlína v cestě za vyrovnáním ukončil ten nesmyslný zákrok," komentuje Šilhan, který byl na utkání osobně přítomen.

„Lidský omyl je možný, je logický, ale dá se napravit. Dneska má být okamžitě po utkání výrok (disciplinární komise)... Já chci potrestání hráče," reaguje 67letý kouč.

Vrba vs. novináři. Diskuse v pořadu Přímák.Video: Sport.cz

„Pokud to tak není, tak do těch pravidel bych přidal, že k takovým zákrokům se musíme vrátit zpátky, a to i v zájmu hráče," pokračuje legenda ostravského Baníku.

Lička zároveň hledá vysvětlení Cedidlova činu. „Ti kluci asi dostali v půlce kartáč... A teď vlastně v tomto věku tu míru neznáš. On si tu situaci přečetl a rozhodl se pro skluz. Špatná volba," přemýšlí nahlas prezident Unie českých fotbalových trenérů.

Více najdete v hlavním videu, kde diskuse pokračuje na téma, jak vybírat délku trestu za takový zákrok. Zhlédnout můžete také celý pořad, ať už formou videa či podcastu.

Reklama

Související témata: