Hlavní obsah

Horváth má sice doma kadeřnici, která ho navíc stříhá zadarmo, lazebníkovi se ale svěřil na Kypru

Larnaka/Praha

Kapitán plzeňských fotbalistů Pavel Horváth má sice za manželku kadeřnici, ale do péče lazebníka se svěřil kupodivu na Kypru. „Samozřejmě že manželka stříhá lépe. Navíc když pěkně poprosím, je to zadarmo,“ smál se, když opouštěl s novým sestřihem křeslo v hotelovém kadeřnictví. „Tady to ale bylo navíc spojeno s masáží hlavy, takže i to bylo hodně příjemné,“ liboval si.

Foto: www.fcviktoria.cz

Plzeňský kapitán Pavel Horváth zvolil na Kypru nový sestřh.

Článek
Fotogalerie

Příjemné zpestření kyperského soustředění ovšem nezvolil jen on. I slovenský útočník v plzeňských službách Marek Bakoš se nechal nalákat.

„Chtěl jsem změnit účes už před odletem, ale během balení a zmatků, jež s ním bylo spjato, prostě nebyl čas," přiznával.

„Nerad experimentuju. Jsem takový konzervativní typ, takže volím standardní sestřih. Když moc spekuluju, tak mi to na hřišti moc nejde. Vybral jsem proto sestřih na góly," smál se slovenský střelec, o jehož účes se jinak v Plzni stará jeden z mnoha plzeňských fanoušků.

„Chodí k němu víc kluků z týmu a on se o nás dobře stará. Dokonce nám chodí i fandit," chválil Bakoš plzeňského lazebníka.

Na Kypru se společně s Horváthem nevydali k hotelovému kadeřníkovi z hecu, ba ani naslepo. „Dostali jsme doporučení od Matúše Kozáčika, který sem prý chodil během kyperského angažmá pravidelně," prozradil Bakoš.

„Ani já neměl před odletem čas, takže jsem vzal za vděk tímto pánem a jsem naprosto spokojen," pochvaloval si nový sestřih Pavel Horváth.

Reklama

Související témata: