Hlavní obsah

Proč Plzeň posiluje hráči bez smlouvy? Neměly předchozí kluby nějaký důvod, proč jim smlouvu nedaly? ptá se expert

Viktoria Plzeň už oznámila tři posily pro novou sezonu. Konkrétně se jedná o Václava Pilaře, Kristi Qoseho a Martina Jedličku. Ve všech případech se jedná o hráče, jimž v předchozím angažmá po uplynulé sezoně skončila smlouva. Podle toho také v pořadu PŘÍMÁK odpovídá Pavel Mareš na otázku, co mu říká postup západočeského klubu. „Říká mi to, že dělají hráče jenom bez smlouvy, a když jim tu smlouvu v předchozím klubu nikdo nedal, tak to dělal z nějakého důvodu,“ reaguje ve fotbalovém studiu Sport.cz.

Hodnotíme posily Plzně v pořadu PŘÍMÁK.Video: Sport.cz

 
Článek

„Jaký důvod má Plzeň jim smlouvu dát? Anebo tam ten klub, z kterého přichází, nedat?" přemýšlí nahlas bývalý reprezentant.

Na postupu úřadujícího mistra ligy však vidí i velké pozitivum v tom, že se klub zjevně připravuje i na možný odchod brankářské jedničky Jindřicha Staňka ještě s předstihem. „Myslím si, že takhle by kluby měly fungovat," uvádí a navazuje: „Mám výborného gólmana – Staňka – a je možné, že na něj přijde nabídka. Tak nemám na co čekat a musím už pracovat na náhradě," říká Mareš a pokračuje.

Hodnotíme posily Plzně v pořadu PŘÍMÁK.Video: Sport.cz

„Musím pracovat na tom, abych okamžitě mohl začlenit dalšího brankáře, a nemůže to být brankář z béčka, dorostu nebo juniorky, musí to být hráč prověřený, aby mohl chytat ligu, nedej bože Ligu mistrů," dodává.

Více o přestupech Viktorie Plzeň najdete ve videu z fotbalového pořadu PŘÍMÁK. Můžete si také přehrát celý díl formou videa i jako podcast.

Reklama