Hlavní obsah

Votroci ve VIP lóži Slavie! Vyhlédl si trenér Trpišovský posily v Hradci?

Fotbalová Slavia se sice aktuálně pere o mistrovský titul, v Edenu se ale už nejspíš usilovně pracuje na posilách pro následující sezonu. Trumfy pro sešívané by mohly přijít třeba z kádru nováčka z Hradce Králové. Během nedělního duelu se Slováckem se totiž ve VIP lóži objevili hned dva Votroci - Adam Vlkanova a Jan Mejdr. Oba patří mezi komety tohoto ligového ročníku a trenér Jindřich Trpišovský podle všeho projevil o hráče zájem.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Slavie Praha Jindřich Trpišovský si možná vyhlédl posily v kádru nováčka z Hradce Králové.

Článek

V Hradci Králové museli počítat s tím, že o hvězdičky v kádru nováčka bude zájem. Báječné výkony vynesly Votroky do skupiny o titul, šesté místo je pro tým trenéra Koubka sladkou odměnou. Jenže teď se Hradec bude muset popasovat se zájmem movitějších klubů. A jako první, zdá se, jde do akce pražská Slavia.

„Víme, že kádr nemůžeme rozprodat," bráníl se před pár dny masovému exodu sportovní ředitel Votroků Jiří Sabou při interview pro Sport.cz. Jenže podle nedělní návštěvy dravého kapitána Votroků Vlkanovy s neúnavným bekem Mejdrem v Edenu už to vypadá, že minimálně oťukávání ze strany Slavie začalo.

„Jsou dobře nastavení, profíci, pro Hradec odvádějí maximum. Vědí, že když přijde nabídka, která bude smysluplná pro všechny, tak já budu ten poslední, kdo jim bude bránit v odchodu. Notabene kdyby měli jít do Slavie, Sparty nebo Plzně," nastínil pro Sport.cz už před pár dny sportovní ředitel východočeského nováčka Jiří Sabou. Možná ani netušil, jak brzy může laso z Edenu přiletět.

Senzační tažení Hradce Králové řídí 70letý Miroslav Koubek. Příspěvek z pořadu Přímák.Video: Sport.cz

I jemu je jasné, že miliony za případné přesuny do Vršovic by se Votrokům v kase náramně hodily. Oba zmínění fotbalisté jsou v Hradci pod smlouvami. Adam Vlkanova mohl klub z Edenu zaujmout i tím, že se v ligové nadstavbě podílel gólem na senzační výhře východočeského celku nad Slavií 4:3.

Reklama

Související témata: