Hlavní obsah

Prostějov - Vlašim 3:2Týmy z barážových příček neuspěly, Dukla vyhrála v Příbrami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

První Zbrojovka může zůstat v klidu. Fotbalisté druhé Vlašimi ve 22. kole Fortuna Národní ligy prohráli v Prostějově 2:3 a třetí Líšeň remizovala s Chrudimí 0:0. Bez branek skončil také zápas Jihlavy s Třincem. Příbram doma podlehla Dukle 2:3.

Foto: fcsbvlasim.cz/Veronika Hejnová

Trenér Martin Hyský na lavičce Vlašimi.

Článek

Prostějov zvítězil nad Vlašimí 3:2. V utkání plném zvratů šli do vedení nejprve domácí díky Kušejovi. Hosté ovšem po přestávce dvakrát udeřili. To ovšem nebyl konec, v závěrečné čtvrthodince Prostějov zvrátil průběh utkání zpět na svou stranu. Vlašim ztrácí na vedoucí Brno devět bodů, Prostějov je osmý.

Třetí Líšeň remizovala s Chrudimí 0:0. Domácí bojující o postup proti předposledními celku tabulky gól nevstřelili, a tak si Chrudim v boji o záchranu zapsala důležitý bod.

Příbram podlehla Dukle 2:3. Domácí šli rychle do vedení díky Gembickému. Jenže krátce před poločasem srovnal hostující Kim. Stejný hráč udeřil šest minut po začátku druhé půle a vedení Pražanů zvýšil Peterka. Za Příbram snižoval Vilotič. Dukla je šestá, Příbram dvanáctá.

Jihlava doma remizovala s Třincem 0:0. Fotbalisté obou týmů šli do vzájemného souboje po předchozím vítězství, jenže utkání sedlo výrazně lépe Vysočině. Od začátku diktovala tempo hry, jenže třinecká defenziva s jistým Lukášem Hasalíkem vybojovala bezbrankovou remízu.

22. kolo druhé fotbalové ligy:
Prostějov - Vlašim 3:2 (1:0)
Branky: 25. Kušej, 79. Amobi, 85. Bartolomeu - 61. Zlatohlávek, 67. Suchan. Rozhodčí: Zaoral - Dobrovolný, Dresler. ŽK: Urbanec, Kušej - Rigo, Suchan. Diváci: 430.
Líšeň - Chrudim 0:0
Rozhodčí: Proske - Kotík, Arnošt. ŽK: Černín, Toutou - Záviška, Kejř. Diváci: 518.
Příbram - Dukla Praha 2:3 (1:1)
Branky: 6. Gembický, 66. Vilotič - 39. a 51. Kim Sung-pin, 61. Peterka. Rozhodčí: Křepský - Leška, Pochylý. ŽK: Fišl, Vilotič, Tregler - Souček, Buchvaldek, Cienciala. Diváci: 528.
Jihlava - Třinec 0:0
Rozhodčí: Batík - Mikeska, Pospíšil. ŽK: Písačka, Belaid - Habusta, Javůrek. Diváci: 386.

Reklama

Související témata: