Hlavní obsah

Dobrá zpráva, kapitán reprezentace už běhá! Krmenčík se těší do Slavie

Praha
Aktualizováno

Česká fotbalová reprezentace neřeší po nedělním postupu do čtvrtfinále EURO žádný vážnější zdravotní problém. Do čtvrtečního tréninku se zapojil také kapitán Vladimír Darida, který přišel o osmifinále s Nizozemskem. V týmu nechybí ani obránce Jan Bořil, který byl koncem minulého týdne také lehce zraněný, navíc měl stop za dvě žluté karty. Útočník Michael Krmenčík pak potvrdil, že jeho zamýšlený přestup do Slavie je na dobré cestě.

Na středečním tréninku nechyběli ani zranění Vladimír Darida s Janem BořilemVideo: Sport.cz

 
Článek

Úterní volný den je minulostí. „Prospěl nám, ale od středy jsme zase zpátky v práci," usmál se útočník Michael Krmenčík v rozhovoru pro ČT.

Národní tým si na Strahově zatrénuje ještě ve čtvrtek dopoledne, pak se po obědě vydá do dalekého Ázerbájdžánu v ústrety Dánům. Let by měl trvat přibližně čtyři hodiny.

Slavia musí být ve střehu. Přijde po EURO o některé hráče, hrozí přestupová rána?

Sport.cz, SK Slavia Praha

„Potkají se dva týmy, které hodně běhají, máme se na co těšit," culí se Krmenčík.

Antonín Barák věří, že hráči ze středové řady můžou rozhodnout i čtvrtfinále

Sport.cz, FAČR

Na důrazného zakončovatele, který po návratu z Řecka stále patří Bruggám, se zaměřila obě pražská S. Sparta ovšem podle zákulisních zpráv stála o hostování, na něž Belgičané nechtěli slyšet.

Naopak sešívaní jsou stále ve hře. „Jsem ve spojení s panem Tvrdíkem i s trenérem Trpišovským, vypadá to dobře," míní Krmenčík, že do Edenu už to má blízko.

"Michal projevil velký zájem vrátit se do Čech. Je to vápnový útočník, my trenéři věříme, že v něm dřímá ještě větší potenciál, než třeba zatím ukázal. Já ho znám od 18 let. Kdysi jsem ho chtěl na hostování do Viktorky Žižkov, potom byl na spadnutí jeho přestup do Liberce. Nakonec tehdy zůstal v Plzni," vzkázal Jindřich Trpišovský z rakouského Aigenu, kde je Slavia na soustředění.

Reklama