Hlavní obsah

Prohra se Slavií a poté komplikace při odletu! Hráči Ballkani museli nouzově přistát v Praze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hráči kosovského Ballkani na svou návštěvu v České republice nebudou rádi vzpomínat hned z několika důvodů. Nejen, že i přes slibný začátek nakonec prohráli ve skupině Konferenční ligy se Slavií 2:3, ale noční odlet z Prahy jim zkomplikovala závada na letadle. Zhruba půl hodiny po startu se totiž letadlo muselo nouzově vrátit, jelikož na čelním skle se objevila velká prasklina. Nepříjemnosti se obešly bez zranění.

Foto: koha.net

Prasklina na čelním skle letadla.

Článek

„Všichni jsme v pořádku, to je teď nejdůležitější, ale bylo to nebezpečné," řekl kosovskému deníku Koha jeden ze členů realizačního týmu krátce po nouzovém přistání v Praze. „Třicet minut poté, co jsme odletěli, bylo letadlo ve vzduchu poškozeno, prasklo okno pilota. Během letu nám neřekli, že je to nebezpečné, ale když jsme přistáli, řekli nám opak," řekl zdroj z týmu.

Celý realizační tým si tak pobyt v Praze musel neplánovaně o několik hodin prodloužit. Kosovský celek odletěl až v pátek ráno.

Poškozené letadlo zkomplikovalo odlet hráčů Ballkani.

Ballkani v Praze prohráli 2:3, podle kouče Ilira Daji byla na vině nepřílišná kontrola míče. „Řekl bych, že gólům, které jsme inkasovali, bychom se vyhnuli, kdybychom udrželi míč pod kontrolou. Naše nejsilnější zbraň nefungovala," řekl po zápase.

Psychicky náročnější zápas, přiznává Jindřich Trpišovský. Nasměruje domácí výhra Slavii opět k postupu?Video: Sport.cz

Svůj výběr ale chválil. "Proti takovému soupeři jsme měli šance a dali dva góly, chlapcům gratuluji," řekl. Ocenil i soupeře. „Kvalitu mají mnohem větší. Tento tým hraje dobře takticky, ale má i řadu zkušeností. Hráli i skupinovou fázi Ligy mistrů," připomněl Daja.

Reklama

Související témata: