Hlavní obsah

Snílek Haraslín odstartoval gólem velkou jízdu. Věřil jsem, že jsme doma silní, řekl jeden z hrdinů Sparty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Byl považovaný za snílka, když ve středu prohlásil, že prohra 1:3 ze Záhřebu není do odvety play off Evropské ligy špatný výsledek. Nakonec byl slovenský záložník Lukáš Haraslín dobrým prorokem. Navíc právě on otevřel účet strhujícícho čtvrtečního zápasu s Dinamem rychlým gólem, na konci prožíval se spoluhráči a s vyprodanou Letnou euforii z výhry 4:1.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Sparťanská radost po g Lukáše Haraslína v utkání play off Evropské ligy s Dinamem Záhřeb.

Článek

„Viděli jste sami, že prohrát venku o dva góly nic neznamená. Věřil jsem, že jsme doma silní. Dát čtyři góly Dinamu Záhřeb je skvělé. Zápas nás stál hodně sil a nervů, zaslouženě jsme vyhráli a postoupili do Evropské ligy,“ rozplýval se Haraslín, kterému předchozí duely mu tolik nevyšly.

„Nestresoval jsem se tím, že mi to tam nepadalo v posledních zápasech. Šel jsem na hřiště s čistou hlavou, byl jsem uvolněný. Jsem samozřejmě moc rád, že jsem gólem pomohl k postupu. Rychlou branku jsme si přáli. Ale kdybych ji na začátku utkání nedal, měli jsme spoustu času se prosadit v dalším průběhu,“ podotkl Haraslín.

Nevybavily se mu po snížení Dinama na 1:3 vzpomínky na hořkou odvetu s Kodaní v rámci 3. předkola Ligy mistrů? „Věděli jsme, že tento výsledek by neznamenal náš konec, zápas by šel do prodloužení. Ale pořád jsme určovali tempo hry a zasloužen jsme dali čtvrtý, postupový gól. Soupeř od začátku bránil, zřejmě se nás bál, věděl, že jsme doma silní,“ pověděl slovenský reprezentant, který by si v základní skupině rád zahrál s některým z velkých týmů z Anglie, Itálie nebo z Německa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články