Hlavní obsah

Mbappého budoucnost je stále nejistá, chce se soustředit na zbytek sezony

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hvězda francouzské fotbalové reprezentace Kylian Mbappé stále neví, zda bude i v dalších sezonách nastupovat za Paris St. Germain. Uvedl to po vítězném souboji o francouzský Superpohár proti Toulouse. Pětadvacetiletému kanonýrovi končí v létě smlouva, dlouhodobě se spekuluje o zájmu Realu Madrid.

Foto: Stephanie Lecocq, Reuters

Útočník PSG Kylian Mbappé slaví po triumfu ve francouzském Superpoháru.

Článek

„Ne, pořád jsem se ještě nerozhodl. To je ale teď vedlejší, důležité je, že jsme se s vedením v létě dohodli a všichni se mohou soustředit na výkony na hřišti,“ citovala Mbappého agentura Reuters po vítězství 2:0, ke kterému přispěl úvodním gólem.

Mbappé byl před zahájením aktuální sezony na měsíc vyřazen z kádru kvůli sporům o podpisu nové smlouvy. Situace se ale nakonec uklidnila a za klub nadále nastupuje.

„Získali jsme první trofej, o další ještě budeme bojovat. Mám opravdu velkou motivaci pro zbytek sezony,“ přidal pařížský rodák, jehož tým vede francouzskou nejvyšší soutěž a v Lize mistrů je v osmifinále.

Mistr světa z roku 2018 je nejlepším střelcem v historii PSG. Na konci listopadu překonal Mbappé, jenž nastupoval i za Monako, hranici 300 soutěžních branek. V dresu francouzské reprezentace mu mezi kanonýry patří třetí místo, dosud vstřelil v 73 utkáních 46 gólů.

Reklama