Hlavní obsah

Hodně to bolí, řekl po šokujícím vyřažení Arsenalu z FA Cupu trenér Arteta

Trenér fotbalistů Arsenalu Mikel Arteta netajil po nedělním nečekaném vyražení z Anglického poháru zklamání. "Kanonýři" nestačili ve 3. kole na druholigový Nottingham a španělský trenér si po prohře 0:1 posteskl, že jeho tým nebyl na soupeřově hřišti dostatečně hladový.

Foto: Peter Cziborra, Reuters

Trenér fotbalistů Arsenalu Mikel Arteta

Článek

"Bolí to hodně. Je to soutěž, která je s naší historií velmi úzce spojená a to, že jsme vypadli, je pro nás velká rána," citovala Artetu agentura Reuters.

"Jsem zklamaný především z našeho výkonu. Nehráli jsme dobře a za to bychom se měli omluvit. Měli jsme být více hladoví a snažit se jít po vítězství za každou cenu. Bylo třeba odevzdat v každé akci mnohem víc. Hráli jsme pod svoje možnosti," uvedl Arteta.

Utkání rozhodl v 83. minutě útočník Lewis Grabban, který hrál v minulosti za Crystal Palace nebo Norwich. Třiatřicetiletý útočník se v Anglickém poháru střelecky prosadil poprvé od prosince 2011.

Čtrnáctinásobný vítěz soutěže Arsenal vypadl s Nottinghamem ve 3. kole Anglického poháru také před čtyřmi lety, kdy prohrál 2:4. Nottingham se v další fázi střetne s Leicesterem.

Reklama

Související témata: