Hlavní obsah

Nic jiného, než první trojku neberu, hlásí Ronaldo. Promluvil o Rangnickovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manchester

Před nedávnem se spekulovalo o tom, že hvězdný Portugalec Cristiano Ronaldo je na odchodu z Manchesteru United a že mu nevyhovuje herní styl dočasného kouče Ralfa Rangnicka. Nyní slavná CR7 v rozhovoru pro SkySports sdělila, jak to s koučem má a že nic jiného, než umístění v top 3 anglické Premier League nebere.

Foto: Phil Noble, Reuters

Cristiano Ronaldo se raduje z branky

Článek

Ronaldo se v rozhovoru rozpovídal o náhradníkovi norského trenéra Oleho Gunnara Solskjaera, který byl v listopadu odvolán a tým dočasně do konce sezony převzal Němec Ralf Rangnick. Podle něj už s týmem odvedl kus práce, ale ještě potřebuje čas, aby hráčům předal všechny své myšlenky.

„Myslím si, že se mu bude dařit. Jsme si vědomi, že nepředvádíme ty nejlepší výkony, ale na zlepšení máme ještě čas," řekl Ronaldo. Má pocit, že se v mnoha ohledech se spoluhráči pod Ragnickovo vedením zvedli. „Není tak snadné změnit mentalitu hráčů, způsob jejich hry, kulturu a systém jako takový," je si vědom šestatřicetiletý fotbalista. Věří ale, že se to dočasnému kouči povede.

Bývalý hráč Sportingu či Realu Madrid si je vědom, že všechno nepůjde hned a že pro to, aby mohlo vzniknout něco dobrého, je potřeba některé věci zničit. Týmu věří. „Můžeme být lepší. Každý z nás," řekl s tím, že ví, jak udělat, aby hráče vyburcoval k lepším výkonům. Jak? To si prý nechá pro sebe. Myslí i na fanoušky. „Oni si zaslouží, abychom byli lepší," řekl.

Pětinásobný vítěz Ligy mistrů zároveň hlásí, že nikdy v United nepřestali pomýšlet na první tři pozice v tabulce. "Jsem tu, abych vítězil," prohlašuje. Momentálně se Rudí ďáblové s velkou ztrátou na městského rivala nacházejí na sedmém místě.

Reklama

Související témata: