Hlavní obsah

AC Milán získal remízu v Sieně až brankou v nastavení

ŘÍM

Obránce Alessandro Nesta brankou v první minutě nastavení zajistil fotbalistům AC Milán alespoň remízu 1:1 na hřišti Sieny. Jeden z favoritů na titul na hřišti kandidáta sestupu zaznamenal již druhou bodovou ztrátu v sezóně. Za domácí odehrál 87 minut český záložník Lukáš Jarolím, za Milán nastoupil na závěrečnou půlhodinu reprezentační obránce Marek Jankulovski.

Článek

Milánští byli po celý zápas aktivnější, ale nedokázali překonat výborně chytajícího brankáře Eleftheropulose. Naopak na domácí straně se ve 24. minutě prosadil po chybě brankáře Didy útočník Maccarone.

V závěru se Siena stáhla a bránila jednogólový náskok, za což ji Milán potrestal. Centr Seedorfa se odrazil k Nestovi, který ho bez přípravy poslal do horního rohu branky a vyrovnal. V závěru pak ještě Seedorf trefil z přímého kopu břevno.

Fotbalisté Lazia Řím remizovali i ve třetím utkání sezóny, tentokrát hráli bez branek s Empoli. Lazio odehrálo zápas ve volnějším tempu, jelikož ho v týdnu čeká zápas Ligy mistrů na hřišti Olympiakosu Pireus.

Výsledky - 3. kolo:
Siena - AC Milán 1:1 (24. Maccarone - 90.+1 Nesta), Lazio Řím - Empoli 0:0.

Reklama

Související témata: