Hlavní obsah

Zrada? Nedvěd otevřeně: Ronaldův odchod s Juventusem zamával. Mluvil i s Ibrou

Turín

Postup už měli předem jistý, přesto je pro ně výprask na Chelsea nepříjemný. Fotbalisté Juventusu schytali v Lize mistrů debakl 0:4. Hořkým paradoxem pro ně je, že jejich nedávný spoluhráč Cristiano Ronaldo zrovna v úterý zajistil postup ze skupiny také Manchesteru United. Letní přestup velké hvězdy se Starou dámou dost zamával. „Za zradu ho ale nepovažuji. Cristiano nám hodně dal,“ hodnotí Pavel Nedvěd, člen nejužšího vedení Juventusu.

Pavel Nedvěd o dopadu odchodu Cristiana Ronalda na JuventusVideo: O2 TV Sport

 
Článek

Osvědčeného trenéra Massimiliana Allegriho v létě přivedli zpátky, ztratili však hvězdného Cristiana Ronalda, který se vrátil do Manchesteru United. Raději by ho měli dál v kádru, v italské lize jsou fotbalisté Juventusu aktuálně až osmí.

„Určitě takoví hráči nechodí pryč na konec přestupního termínu. Teď to byla výjimka a Cristiano odešel. My jsme s tím moc nepočítali, i když tak z deseti procent jsme si zadní vrátka otevřená nechali. Přivedli jsme dva mladé hráče. Kean a Kaio Jorge představují naši budoucnost," vrací se k přestupnímu období Pavel Nedvěd v rozhovoru pro O2 TV Sport.

„Cristianův odchod s mužstvem trochu zamával, což bylo v prvních zápasech vidět," neskrývá Grande Paolo.

Co si Pavel Nedvěd myslí o Superlize?Video: O2 TV Sport

Ronaldovo rozhodnutí odejít nicméně nebere jako zradu.

„Ve fotbale je možné všechno... Přestoupil během 24 hodin, což je taky docela rekord na hráče jeho typu. Ne, zrada určitě ne. Odvedl tři roky super práce, kdy jsme vyhráli tituly, akorát se nám nepodařilo něco víc v Lize mistrů. Pořád to hodnotím pozitivně, Cristiano nám hodně dal," uvědomuje si Nedvěd.

Pavel Nedvěd o kontaktech se Zlatanem IbrahimovicemVideo: O2 TV Sport

V létě byl v kontaktu také se Zlatanem Ibrahimovicem, svérázná hvězda ovšem zůstala v AC Milán.

Z přiložených ukázek se také dozvíte, jaký má Nedvěd názor na zvažovanou Superligu nejbohatších klubů.

Exkluzivní rozhovory s Pavlem Nedvědem a Petrem Čechem, který je ambasadorem televize O2 TV, nabídlo zápasové studio Petra Svěceného na stanici Premier Sport 2. Ve studiu nechyběli ani zajímaví hosté, dorazil Vladimír Šmicer a Radoslav Kováč.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články