Hlavní obsah

Šílený útok fotbalové legendy. Na dům souseda zaútočila motorovou pilou!

Má za sebou kariéru snů. Německý fotbalový gólman Jens Lehmann bral soupeřům náladu skvělými výkony jak v národním týmu, tak například v dresech Schalke, Borussie Dortmunt či Arsenalu. Doma má stříbrnou a bronzovou medaili z mistrovství světa či stříbro z mistrovství Evropy. To vše je však již dávná minulost. Fotbalová legenda se tentokrát „proslavila“ úplně jinak.

Foto: Profimedia.cz

Jens Lehmann měl u soudu co vysvětlovat

Článek

Kariéru ukončil Jens Lehmann před více než dvanácti lety, svůj další život spojil s městem Starnberg v Horním Bavorsku. Že by zde však nějak zvlášť rozvíjel přátelské vztahy se sousedy, se říct nedá.

Ze svého luxusního apartmánu se chtěl legendární gólman pokochat pohledem na nedaleké jezero, v čemuž mu však bránila část sousedovy garáže a kus domu.

Celý problém se tak jednašedesátinásobný reprezentační gólman rozhodl vyřešit rázně. Vzal motorovou pilu a podle svého názoru přebytečné části sousedova majetku jednoduše odřezal.

Poškozený si celou věc nenechal líbit a slavného gólmana pohnal k soudu, který mu za zničený majetek vyměřil pokutu ve výši téměř 10 milionů korun. A to nebylo vše. Na Lehmannův vrub přibylo navíc obvinění z podvodu a vyhrožování.

Německý gólman na otázku, proč se činu dopustil, reagoval slovy, že si na nic nepamatuje, ale k činu se přiznává. „Obviněný se odvolává na to, že je obětí justičního systému. Je to však jinak. Pravda je, že on není oběť, ale pachatel,“ dodala na závěr soudkyně Tanja Walterová.

Související témata:
  0 : 1 Belgie - Slovensko 0 : 1 45. min Živě
20240617T18 : 00:00+0200
Belgie vs. Slovensko
Belgie vs. Slovensko
Belgie
Slovensko
  3 : 0 Rumunsko - Ukrajina 3 : 0 dohráno
20240617T15 : 00:00+0200
Rumunsko vs. Ukrajina
Rumunsko vs. Ukrajina
Rumunsko
Ukrajina
  Rakousko - Francie dnes 21 : 00
20240617T21 : 00:00+0200
Rakousko vs. Francie
Rakousko vs. Francie
Rakousko
Francie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale se odehraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024. Chybět nebude ani český národní tým pod vedením nového trenéra Ivana Haška, v základní skupině F se Češi střetnou s Portugalskem, Tureckem a Gruzií.