Hlavní obsah

Doudera o zranění mincí: Jak tohle může někoho napadnout? Nebyla to legrace

Po pátečním utkání, v jehož závěru jej na střídačce zasáhla do obličeje mince vhozená jedním z fanoušků Sparty, mezi novináře nedorazil, protože v té době pobýval na ošetřovně. Obránce hokejového Třince Milan Doudera se o incidentu, který odnesl krvavým šrámem na horním rtu, krátce rozpovídal po sobotním duelu. Ten Oceláři v Praze ztratili 2:5, takže finále je srovnané na 2:2 na zápasy.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Milan Doudera na archivním snímku.

Článek

„Já už bych se k tomu nevracel. Pro nás bylo důležité, že jsme sobotní utkání vyhráli," nechtěl 29letý odchovanec Kladna zprvu páteční extempore moc komentovat.

Pak však přeci jen pár vět ztratil. „Samotného mě překvapilo, že se něco takového může stát. Párkrát jsem to viděl na fotbale, ale na hokeji nikdy. Je škoda, že k tomu došlo, že tohle vůbec někoho napadne," pokrčil rameny obránce, který byl u posledních dvou titulů Třince a nyní s ním tak útočí na mistrovský hattrick.

„Už se to nevrátí a možná je to varovný prst do budoucna, aby se na podobné věci dával pozor a nikdo už se o ně nepokusil," řekl Doudera.

Čivava pořádně kousla. Tomáši Šmerhovi play off sedí, k vítězství nad Třincem přispěl třemi bodyVideo: Sport.cz

„Naštěstí se nic nestalo, ale taky mi klidně mohli vyrazit zub nebo by mě (mince) trefila do oka. Nebyla to legrace, ale naštěstí to dobře dopadlo," uzavřel Doudera.

Zbořil to tam pokadil, kritizuje chybu třineckého obránce při gólu Šmerhy Václav VaraďaVideo: Sport.cz

Reklama

Související témata: