Hlavní obsah

HOKEJ ON-LINE: semifinále Pardubice - Č. Budějovice

PRAHA/PARDUBICE

Navázat na středeční vítězství a udržet semifinálovou neporazitelnost. S jiným cílem hokejisté Pardubic do čtvrtečního duelu s Českými Budějovicemi nepůjdou. Jihočeši proti tomu chtějí odvézt z ledu soupeře alespoň jede bod. Sledujte druhé semifinále od 17 hodin v on-line reportáži na Sport.cz.

Článek

Pardubice úvodní duel zvládly, dokázaly vstřelit úvodní gól zápasu a poté úspěšně držely kontrolu nad vývojem utkání. „Budějovice hrály hodně nátlakově na Slavii, čekali jsme tedy, že půjdou do forčekingu, že nám to budou znepříjemňovat. Byly ale naopak zalezlé, byl to takový poziční hokej. Čekalo se spíš na taktické věci a chyby, aby se dalo ujíždět do brejku,“ hodnotil středeční utkání pardubický útočník Zdeněk Ondřej, který se na výhře 4:1 podílel jednou brankou.

Budějovičtí postoupili přes Slavii do semifinále o čtyři dny dříve než Moeller a možná se na nich podobně jako hokejistech Sparty v sérii s Libercem projevil herní výpadek. „Pauza je asi odstřelila z tempa. Do dalšího zápasu musíme jít s mnohem větším nasazením, protože to bude o něčem jiném. Ve středu jsme vyhráli zaslouženě, byla by škoda to nezopakovat i ve čtvrtek,“ plánoval Ondřej.

Trenér Budějovic Josef Jandač svým svěřencům po úvodním semifinálovém duelu vytýkal především nezvládnutou hru v oslabení. „Celkově jsme nehráli dobře, ale utkání jsme nezvládli hlavně při našem oslabení. Stejně jako ve čtvrtfinále jsme ale hráli špatně i v přesilovkách. Chci po hráčích některé věci, ale je to otázka realizace. Možná to budu řešit jiným složením přesilovkových formací,“ povzdychl si jihočeský kouč.

ČP play-off O2 hokejové extraligy - semifinále II.
17:00Pardubice - Č. Budějoviceon-line

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.