Hlavní obsah

Marcel a Gaspar budou i v příští sezoně hrát za Hradec

Obránci Patrik Marcel a Michael Gaspar budou hrát i v příští sezoně hokejovou extraligu v královéhradeckém dresu. Vedení Mountfieldu, který bojuje o postup do semifinále, s nimi podle klubového webu uzavřelo roční smlouvy s možností využít opční právo.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Michael Gaspar v dresu Hradce Králové (vpravo) při utkání s Kladnem.

Článek

Osmadvacetiletý Marcel přišel do Hradce loni v listopadu z prvoligových Litoměřic. V extralize odehrál 31 duelů, do statistik se zapsal jednou asistencí. Klub si cení především jeho defenzivní práce. "Patrik Marcel je typ hráče, kterého v týmu potřebuje každý klub, a musím říct, že naše dohoda na dalším působení byla velmi rychlá," uvedl generální manažer Aleš Kmoníček.

Třiadvacetiletý Gaspar hraje v Hradci Králové už od roku 2014. V této extraligové sezoně se ve 4. kole na ledě Kladna zranil a vrátil se až v posledním utkání základní části. "Doufám, že si Michael smůlu se zraněním již letos vybral a v příštím roce zabojuje o pozici v základním kádru našeho mužstva, jelikož k tomu má všechny předpoklady," doplnil Kmoníček.

Podle něho je Mountfield domluvený také na příchodu dalšího zadáka, jehož jméno zveřejní po skončení sezony. "Obecně jsem rád, že jsme dospěli k těmto podpisům. Spolu s nově příchozí akvizicí máme v tuto chvíli obranu pro příští ročník vyřešenou," řekl Kmoníček.

Reklama

Související témata: