Hlavní obsah

Pozor na fantoma z Vítkovic. Stříbrný talent nemohl chytit ani rychlíka z Hradce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je rád, že nemusí bránit legendární útočníky Jaromíra Jágra a Tomáše Plekance, protože jsou jeho parťáky v kladenském dresu. Obránce reprezentační dvacítky Jiří Ticháček v pořadu Příklep prozradil, na kterého ze soupeřů se mu v extralize hraje nejhůře. „Hodně špatně se mi bránil Kevin Klíma z Hradce. Toho jsem nemohl skoro chytit, to nebylo příjemný," přiznává bek, který s reprezentační dvacítkou na posledním MS vybojoval stříbro.

Kdo z extraligy se nejhůř brání? Obránce odpovídá v pořadu PříklepVideo: Sport.cz

 
Článek

Hodně vidět byl zatím v play off vítkovický bombarďák Peter Mueller. Je veřejným tajemstvím, že umí dávat důležité a vítězné góly. „Když je na ledě, pořád musíte být opatrný a neudělat chybu. Jakékoliv zaváhání využije. Má na to čuch," tvrdí Ticháček. „Musíte si na něj dát extra pozor. Umí to na přesilovce. Je to jeden z nejnebezpečnějších hráčů."

Ticháček není žádný čahoun, měří jen lehce přes 170 centimetrů, a tak jistě není překvapením, že musí být v pohotovosti, když musí bránit urostlé soupeře. „Starosti jsem měl s velkými hráči," přitaká kladenský bek a jedním dechem vypálí i konkrétní jméno. „Třeba Marcinko je hodně nepříjemný."

Příklep s obráncem Kladna a stříbrné dvacítky Jiřím TicháčkemVideo: Sport.cz

Co dalšího zaznělo v pořadu Příklep na Sport.cz s hokejovým obráncem Jiřím Ticháčkem, hráčem kladenských Rytířů a reprezentační dvacítky.

Reklama

Související témata: