Hlavní obsah

Šokující změny v Mladé Boleslavi? Načasování je zvláštní, shodují se experti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Postup do semifinále v předchozích dvou letech, přesto konec v klubu. V hokejové Mladé Boleslavi končí na manažerských pozicích Radim Vrbata i Václav Nedorost. Místo nich bude funkci sportovního ředitele plnit Martin Ševc, které ještě v minulém ročníku nastupoval v obraně Středočechů. „Koukal jsem na to jak na zjevení,“ líčí Jakub Koreis v hokejovém pořadu Příklep na Sport.cz.

Překvapivé změny v Mladé Boleslavi rozebíráme v hokejovém pořadu PříklepVideo: Sport.cz

 
Článek

Změna překvapuje také Jana Škvora, který je v hokejovém studiu také přítomen. „Překvapilo mě, že to je v takhle rozehrané sezoně," odpovídá moderátorovi Honzovi Homolkovi.

Na webu Bruslařů nacházíme následující vyrozumění. „Děje se tak po vzájemné debatě a dohodě všech zúčastněných. Důvodem je skutečnost, že Radim Vrbata s Vaškem Nedorostem nebudou v klubu v následující sezoně působit na manažerských pozicích," vysvětluje Jan Tůma, generální manažer klubu.

Ultimátum kouče Modrého v Českých Budějovicích? Ředitel klubu Tomáš Kučera vše vysvětlil v pořadu Příklep.Video: Sport.cz

„Už nyní je nutné začít připravovat složení týmu na novou sezonu. A je samozřejmé, že tyto kroky by měla činit osoba, která za tým ponese odpovědnost v následujícím ročníku. Což byl také jednoznačný požadavek majitele klubu pana Plachého," pokračuje Tůma.

Co dělají slavní hokejisté po kariéře? Některé příběhy vás možná ohromí. Pasáž pořadu Příklep.Video: Sport.cz

V Příklepu se však diskutuje nad možností, že za koncem bývalých spoluhráčů z Colorada mohou být neshody uvnitř klubu. „Dokážu si představit, že Radim Vrbata je hodně svérázný člověk, který si chce dělat věci podle sebe a jestli tam přišla nějaká neshoda, tak že od toho odešel, ale to je jen moje spekulace," říká Koreis.

Více k tématu najdete ve videu z pořadu Příklep. Celý pořad si můžete přehrát také v podcastové verzi.

Reklama