Hlavní obsah

Sparta angažovala na výpomoc obránce Graňáka

Slovenský hokejový obránce Dominik Graňák bude nejméně měsíc působit v extraligové Spartě. Pražané angažovali devětatřicetiletého beka na výpomoc s ohledem na zdravotní problémy svých hráčů. Mimo hru jsou Jakub Krejčík a Michael Krutil.

Foto: HC Sparta Praha

Slovenský hokejový obránce Dominik Graňák.

Článek

"Dominik Graňák přichází zatím na měsíční výpomoc. Věříme, že svými zkušenostmi a herním přehledem má týmu co dát. Určitě do týmu bez problémů zapadne," uvedl sportovní manažer Jaroslav Hlinka na klubovém webu.

Graňák, jenž v minulé sezoně působil v Plzni, ale extraligu hrál i za Slavii, Hradec Králové a Karlovy Vary, by za Spartu mohl nastoupit již v pátečním zápase Ligy mistrů.

"Celá domluva proběhla velmi rychle. Když se řekne Sparta, každý ví, že je to velké jméno. Jsem rád, že tu můžu být, ať už na pár týdnů, nebo na delší dobu, kdyby se mnou byli spokojení," uvedl Graňák, který v dresu slovenské reprezentace získal v roce 2012 stříbro na mistrovství světa.

Odchovanec Dukly Trenčín získal se Slavií v sezoně 2002/03 mistrovský titul, v sezoně 2007/08 ovládl v dresu Färjestadu švédskou ligu a v letech 2012 a 2013 slavil s Dynamem Moskva triumf v play off KHL.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín