Hlavní obsah

Zapomeňte na zelenou! Hokejové Vary mají nové dresy, klubové barvy i logo. Jak se vám líbí?

Praha

Dlouhá léta dominovala dresům hokejistů Karlových Varů zelené barva, to už ale od nové sezony platit nebude. Energie totiž v pondělí oznámila, že vstupuje do nové éry, kterou budou symbolizovat nové klubové barvy, dresy a také nové moderní logo.

Foto: Sport.cz

Nové logo hokejových Karlových Varů.

Článek
Fotogalerie

Od nadcházející sezony vyjedou Karlovarští k zápasům v tmavé černé variantě a ve světlé bílé se šedými prvky. Případné třetí dresy pak přinesou převahu šedé barvy.

Právě černá, bílá a také šedá jsou nově barvy, kterými se bude Energie nyní prezentovat. Hlavním iniciátorem přeměny byl majitel klubu Karel Holoubek a jde o snahu o moderní pojetí dynamického sportovního produktu. „Záměrem této změny bylo především posunout vizuální prezentaci klubu na novou, vyšší úroveň," uvedl Holoubek.

Společně s novými klubovými barvami mění mistr české extraligy z roku 2009 po osmnácti letech i své logo. Jeho základ je tvořen symbolem hokejky doplněný o písmeno E, které symbolizuje název klubu – Energie. Nejvýraznějším prvkem loga je zkosení písmene E, které značí dynamiku, rychlost, pohyb a energii samotnou.

Společně s primárním logem představili Západočeši i to alternativní kruhového tvaru, které potvrzuje svou symbolikou fakt, že Karlovy Vary jsou klubem z města horkých pramenů.

Líbí se vám nové logo Karlových Varů?
ano
34,1 %
ne
65,9 %
Celkem hlasovalo 2424 čtenářů.

Reklama