Hlavní obsah

Hokejisté Colorada přišli kvůli koronaviru o čtyři zápasy

New York

Hokejisté Colorada jsou dalším týmem, který musí kvůli koronaviru přerušit sezonu. Vedení NHL odložilo nejbližší čtyři zápasy Avalanche, denverský klub by se do soutěže měl opět zapojit nejdříve 14. února. Až do odvolání byly uzavřeny i tréninkové prostory Colorada.

Foto: David Zalubowski, ČTK/AP

Brankář Colorada Philipp Grubauer.

Článek

Aktuálně nejlepší tým Západní divize, na jehož soupisce jsou i momentálně zraněný brankář Pavel Francouz a útočník Martin Kaut, tak přišel o dva souboje se St. Louis 6. a 7. února a dva s Arizonou (9. a 11. února). Již dříve bylo zrušeno utkání Colorada s Minnesotou, které se mělo hrát v noci na dnešek.

Avalanche mají v karanténě dvojici útočníků kapitána Gabriela Landeskoga a Tysona Josta.

Colorado je nyní pátým týmem, který kvůli problémům s koronavirem nehraje. NHL musela odložit zápasy Vegas Golden Knights, New Jersey Devils, Buffala Sabres a Minnesoty Wild. Vynucenou pauzu již mají za sebou hráči Dallasu a Caroliny.

S ohledem na pauzy Minnesoty a Colorada se vedení NHL rozhodlo upravit program Arizony a St. Loius, kteří se v úterý utkají neplánovaně potřetí v řadě. Oba kluby by totiž jinak měly týdenní přestávku. Hráče Coyotes a Blues tak čeká hned pět vzájemných duelů za sebou, podle rozpisu se mají utkat i 13. a 15. února.

Reklama

Související témata: