Hlavní obsah

Ledový Peking. Patrik Eliáš hodnotil blamáž českých hokejistů s Dány

Aktualizováno

Hokejová reprezentace vstoupila v Pekingu do sledovaného olympijského turnaje duelem proti Dánsku. Vzhledem k absenci přípravných zápasů byla aktuální forma týmu velkou neznámou, a odpolední mač přinesl nepříjemné překvapení v podobě porážky 1:2. Jeho průběhu se věnovalo také studio Ledový Peking a analytické postřehy v něm přidal exkluzivní host Patrik Eliáš, dvojnásobný vítěz Stanley Cupu a účastník čtyř olympijských her. Program na Sport.cz se věnoval také ženskému slalomu a snowboardkrosu.

Živě: Ledový Peking - 7. díl nového pořadu Sport.cz

 
Článek

Moderátor Radek Šilhan nejprve s alpskou lyžařkou Kateřinou Pauláthovou rozebral divoký ženský slalom, v němž se Slovensko zásluhou Petry Vlhové dočkalo prvního zlata z letošní olympiády. Přitom Vlhová byla po prvním kole až osmá, nicméně to druhé postavil její trenér a ona toho využila. I to česká reprezentantka rozebrala. Stejně jako důvody, proč se zatím v Číně trápí Američanka Mikaela Shiffrinová, která znovu vypadla v 1. kole.

Středa mohla být velkým česko-slovenským dnem, leč Eva Samková kvůli zranění do Číny vůbec neodletěla, a tak se závod snowboardkrosařek odehrával bez královny s knírkem. Okomentoval ho Jan Kubičík, který sice do Pekingu odcestoval, jenže i on se pochroumal a předčasně se z olympiády vrátil domů. Právě o hrozbách pádů a zranění český smolař mluvil.

Následně se ve studiu vystřídali moderátoři a Filip Lejček se společně se svými hosty, hokejistou Patrikem Eliášem a novinářem Martinem Kézrem, věnovali zápasu s Dánskem. Jejich tématem byla volba kapitána Romana Červenky, osobnost Davida Krejčího.

Následně přidali oba hodnocení nevydařeného zápasu, které Češi nečekaně prohráli.

Reklama

Související témata: