Hlavní obsah

Tragédie. Zemřel slovenský reprezentant, policie prošetřuje možné zabití

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi smutná zpráva zasáhla sportovní dění na Slovensku. Ve věku 31 let zemřel slovenský reprezentant a mistr republiky, squashista Miroslav Celler. Profesionální sportovec údajně spadl ze schodů podniku v Bratislavě, který opouštěl se svým kamarádem. Jeho smrt vyšetřuje policie.

Ilustrační foto.

Článek

V mezinárodním žebříčku mu patřilo sice nejvýše 283. místo, ale svou zemi vždy reprezentoval se ctí. Policie, která smrt 31letého sportovce vyšetřuje, bližší informace neuvedla, ale slovenská média potvrdila, že se jedná právě o Cellera.

Ten se měl minulý týden v noci z pátku na sobotu zřítit ze schodů jednoho bratislavského podniku. „Dnes (7.1. 2023) přibližně ve 2:20 v noci jsme na lince 158 přijali oznámení, že na Starém Městě v Bratislavě se měl nacházet 31letý muž, terého se i přes snahu záchranné služby nepodařilo zachránit. Na místo byli vysláni policisté Okresního ředitelství PZ Bratislava I, kteří oznámení potvrdili," uvedla policie na sociálních sítích.

Existuje podezření, že bývalý osminásobný juniorský mistr Slovenska ze schodů spadl s přičiněním další osoby. „V současné době jsou přijímána veškerá nezbytná opatření k objasnění události. Pověřený úředník Okresního ředitelství PZ Bratislava I zahájil trestní stíhání pro trestný čin usmrcení," dodala policie.

Klub měl trojnásobný mistr Slovenska v týmech opouštět se svým kamarádem, který také upadl a byl převezen do nemocnice.

Reklama

Související témata: