Hlavní obsah

Japonsko bude díky Nišikorimu nováčkem Světového poháru tenistů

Düsseldorf

Čeští tenisté už znají jména všech možných soupeřů pro květnový Světový pohár, seznam osmi účastníků zkompletovali Japonci, kteří dostali divokou kartu. Na antuce v Düsseldorfu se představí i dvaadvacetiletý Kei Nišikori, aktuálně 17. hráč světového žebříčku, který loni v listopadu na turnaji v Basileji vyřadil Tomáše Berdycha i světovou jedničku Srba Novaka Djokoviče.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Radek Štěpánek a Tomáš Berdych už znají všechny soupeře SP.

Článek

Japonci budou na Světovém poháru nováčkem, spolu s Nišikorim bude hrát Go Soeda. České barvy by měli hájit daviscupoví reprezentanti Berdych a Radek Štěpánek, kteří si tuto soutěž mohou zahrát společně vůbec poprvé. Dalšími účastníky jsou domácí obhájci titulu Němci, Argentinci, Chorvaté, Rusové, Srbové a Američané.

Sedmý tenista světa Berdych bude patřit k největším hvězdám antukové generálky na Roland Garros. V elitní desítce pořadí ATP aktuálně jsou ještě osmý Srb Janko Tipsarevič a devátý Mardy Fish z USA. Světový pohár se bude hrát od 20. do 26. května.

Reklama

Související témata:
  Auger-Aliassime - Lehečka dnes 20 : 00
20240503T20 : 00:00+0200
Auger-Aliassime vs. Lehečka
Auger-Aliassime vs. Lehečka
Auger-Aliassime
Lehečka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.