Hlavní obsah

Žhavá tenisová linka! Hvězda šokovala fanoušky, zveřejnila své telefonní číslo

New York/Praha

Poprask v tenisovém světě. Turnaje se sice v době pandemie koronaviru nehrají, bývalá ruská hvězda Maria Šarapovová teď ale dokonale šokovala fanoušky. Na sociální síti totiž zveřejnila své telefonní číslo a vyzvala příznivce, aby jí posílali zprávy a slíbila, že každému odpoví. Jenže to neměla dělat, její telefon je od té chvíle horkou linkou. „Za čtyřicet hodin vidělo můj vzkaz 2,2 milionu lidí," svěřila se překvapená pětinásobná grandslamová šampionka.

Foto: Sport.cz

Ruska Maria Šarapovová ještě během tenisové kariéry.

Článek

Krásná Ruska má teď o zábavu postaráno. Nejspíš si myslela, že svojí výzvou jen zažene nudu v době pandemie koronaviru.

„Ahoj, sdílím své telefonní číslo. Napište mi na číslo 310-564-7981. Opravdu. Řekněte mi, jak se máte, zeptejte se mě na jakoukoliv otázku nebo mě jen pozdravte. Uvítám, když mi pošlete i nějaké recepty," vyzvala před pár dny Šarapovová fanoušky na sociální síti.

Řadě z nich se možná splnil sen, protože se strhla hotová lavina vzkazů. "Aktuální stav mého telefonu je..." naznačila později dvaatřicetiletá Ruska.

V době své hráčské kariéry si hvězdy hájí své soukromí. Sem tam se najdou výjimky jako kanadská tenistka Eugenie Bouchardová, která si přes internet domlouvá rande.

Šarapovová se k netradičnímu kroku odhodlala poté, co se zřejmě skvěle pobavila při telefonní videokonferenci, které se zúčastnilo 150 lidí, kteří byli kvůli pandemii koronaviru v izolaci.„Moc se mi to líbilo. Tak nahrávám video a přidávám své číslo. A čekám, že se ozvete. Já vám pak odpovím," slíbila Ruska žijící v USA.

Dočkají se teď fanoušci odpovědí. Pokud Šarapovová dostojí svému slibu, nejspíš se pěkných pár dní nudit opravdu nebude.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články