Hlavní obsah

Polonahá výtržnice znovu v akci! Pomýlila i časomíru

Schladming/Praha

Jako by nebylo dost napětí v bitvě nejlepších světových slalomářů! O další dávku vzrušení se při úterním závodu Světového poháru ve Schladmingu postarala fanynka, která jen v plavkách vtrhla do cílového prostoru a protnula fotobuňku těsně před průjezdem nakonec šestého Itala Alexe Vinatzera. Podle rakouské televize ÖRF šlo o nechvalně proslulou výstřednici Kinsey Wolanskou, která se zapsala do povědomí loni v létě narušením finálového duelu fotbalové Ligy mistrů mezi Liverpoolem a Tottenhamem.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fanynka v plavkách narušila slalom Světového poháruVideo: sntv

 
Článek

Před dvěma lety létaly ve Schladmingu na norskou slalomovou hvězdu Henrika Kristoffersena z řad diváků podporujících domácího Marcela Hirschera sněhové koule, a ani letos závod v rakouském zimním středisku neproběhl bez skandálu. Polonahá výtržnice ve druhém kole narušila průběh závodu a pomýlila i techniku, neboť prošla cílem dříve, než jím projel Ital Vinatzer, který se pak chvíli ovšem nezaslouženě radoval z průběžného prvenství.

Blondýnka nesla transparent mimo jiné se vzkazem "RIP Kobe", kterým připomněla nedělní tragické úmrtí basketbalové hvězdy Kobeho Bryanta při havárii vrtulníku. Cílový prostor později opustila v doprovodu ochranky. Pod umělým osvětlením se nakonec už ze čtvrtého triumfu ve Schladmingu radoval Kristoffersen.

Foto: Profimedia.cz

Narušitelku závodu SP ve Schladmingu odvádí z cílového prostoru ochranka.

Třiadvacetiletá ruská modelka Wolanská není sportovním příznivcům neznámou postavou. Během loňského finále fotbalové Ligy mistrů mezi Liverpoolem a Tottenhamem v Madridu vtrhla rovněž jen v jednodílných černých plavkách za stavu 1:0 pro Reds na trávník, aby propagovala stránky svého tehdejšího přítele, ruského youtubera Vitalije Zdoroveckého, jenž se živí natáčením erotických scének. Pohlednou dívku sice stevardi po pár vteřinách chytili a byla převezena na policejní stanici, sudí Skomina však byl nucen utkání na chvíli přerušit.

O počinu pohledné plavovlásky se později na sociálních sítích mluvilo více než o finále mezi anglickými týmy. Trest ji však neminul. Vedle zablokování účtu na Instagramu, kde počet jejích sledovatelů po madridském představení raketově stoupl, musela Wolanská zaplatit pokutu ve výši 15 000 eur (zhruba 385 tisíc korun).

Kolik jí vyměří pořadatelé a FIS za další pokus o zviditelnění tentokrát?

Reklama

Související témata: