Hlavní obsah

Fantazie! Český hráč se upsal světoznámé organizaci Fnatic

Londýn/Praha

Elitní český hráč Valorantu Martin „MAGNUM“ Peňkov bude reprezentovat Fnatic! Britská organizace to oznámila prostřednictvím sociálních sítí. Peňkov doposud nastupoval v dresu Enterprise Esports. Po rozpadu týmu si hledal angažmá. Hrát za Fnatic je dle jeho slov splněným snem.

Foto: @magnumek, Facebook

Český hráč populární fps střílečky Valorant Martin „MAGNUM“ Peňkov přestupuje do Fnatic.

Článek

Britské organizaci podle portálu vlr.gg patří aktuálně 11. příčka evropského žebříčku. Peňkov by se v dresu Fnatic měl poprvé představit na turnaji už během nadcházejícího víkendu.

Nejbližším cílem organizace je probojovat se na Masters v Reykjavíku. K tomu mají týmu pomoct dvě posily. Kromě zmiňovaného českého plejera Fnatic přivedl také Fina Nikitu "Derke" Sirmiteva.

„Dneškem se stávám součástí valorant týmu za organizaci Fnatic a zároveň si myslím, že jsem první Čech reprezentující tuhle organizaci," napsal no sociální sítě Peňkov.

"Je to sen, který se stal realitou, moc všem děkuji za podporu a zároveň chci poděkovat všem starým teammatům a samozřejmě mým rodičům a mé skvělé přítelkyni, bez vás bych to nikdy nedokázal, děkuju," uvedl k senzačnímu angažmá.

Reklama

Související témata: