Hlavní obsah

Schick podstupuje nové testy! Lékaři u něj odhalili problémy se srdcem

Turín/Praha

Z Turína přišla nečekaná zpráva. Lékařská prohlídka v Juventusu u Patrika Schicka odhalila problémy se srdcem. Aspoň to tvrdí italská média, která zároveň uvádí, že český fotbalový útočník dnes společně s ostatními hráči Bianconeri podstupuje nové lékařské testy i v přítomnosti ředitele Sampdorie Janov Massima Ferrera.

Foto: Petr Sznapka, ČTK

Smutný Patrik Schick.

Článek

Bralo se to za hotovou věc. Schick podepíše po mistrovství Evropy jednadvacítek smlouvu v Juventusu. Dokonce už pózoval v jeho dresu. Jenže k podpisu kontraktu zatím nedošlo, jelikož týmovým lékařům Staré dámy se nezdály výsledky lékařské prohlídky, která poukázala na problémy se srdcem, a proto se vedení rozhodlo vyšetření zopakovat. Bianconeri chtějí o situaci získat jasnější představu.

Sky Sport Italia i Gazzetta dello Sport také uvádí, že při prvním testování (22. června) nedopadlo vše ideálně, srdeční činnost vykazovala určité nesrovnalosti. Proto se dnes dělají testy znovu. Pokud ale budou výsledky stejné, čeká Schicka další řada testů, které přestup značně zkomplikují. V opačném případě by podpisu nic nebránilo. Společně se Schickem je na zdravotních prohlídkách přítomen i ředitel janovského klubu Massimo Ferrero i hráčův agent Pavel Paska.

Sampdoria by za vytáhlého forvarda obdržela částku ve výši 30,5 miliónu eur (přibližně 800 miliónů korun).

Reklama

Související témata: