Hlavní obsah

Šok pro Muradova. Nakazil se koronavirem, zápas v UFC je zrušen

Praha

Těšil se, měl natrénováno, věřil si, že se posune v žebříčku. Vše se ale změnilo. Machmud Muradov musel zrušit víkendový zápas v Las Vegas, nepřipíše si třetí bitvu v UFC. „Bohužel vám musím říct špatnou zprávu. Můj zápas 31. října byl zrušen, měl jsem pozitivní test na covid-19. Děkuji vám všem za vaši podporu, moc si toho vážím. Více vám řeknu během pár dnů, děkuji za pochopení,“ uveřejnil Muradov na Instagramu.

Foto: Facebook: Makhmud "Mach" Muradov

Machmud "Mach" Muradov před vstupem do klece.

Článek

Kevin Holland, to byl soupeř pro třicetiletého bojovníka, bitva se ale odkládá. Jak to bude dále, se nyní neví. Muradov musí zůstat v karanténě. Až bude mít negativní test, může odletět do Česka.

Zda je reálný zápas ještě do konce roku, případně na začátku příštího roku, zatím patrně netuší. Hlavní je, aby byl v pořádku, poté může s týmem dále plánovat.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Assalom Aleykum xayrli kun barchaga! Afsuski, sizlarga noxush xabarni yetkazishimga to’g’ri kelmoqda. 31 oktyabrdagi jangim bekor qilindi, chunki COVID19 ga topshirgan testim ijobiy natijani ko’rsatdi. Hammasi Qodir Ollohning irodasi bilan! Alhamdulillah har qanday vaziyatda☝🏻 qo'llab-quvvatlaganingiz uchun barchangizga rahmat 🤲🏻 O'zingiz va yaqinlaringizni asrang. ——————————————————————————— Ассаламу Алейкум добрый день всем! К сожалению должен вам сообщить плохую новость. Мой бой 31 октября отменён ,так как у меня положительный тест на COVID19. Все по воле Всевышнего! Альхамдулиллах в любом положении ☝🏻 спасибо вам всем за вашу поддержку ✊🏻 Берегите себя и своих близких. ——————————————————————————— Good day ! Unfortunately I have some bad news to tell you. My fight on October 31 was canceled because I tested positive for COVID19. All by the will of the Almighty! ☝🏻 thank you all for your support ✊🏻 Take care of yourself and your loved ones ✊🏻 I would like to separately thank UFC and @mickmaynard2 for their help and support 🙏🏻 @trailblaze2top good luck to you fight ✊🏻 ——————————————————————————- Zdravím všechny! Bohužel vám musím vám říct špatnou zprávu. Můj zapas 31. října byl zrušen, jsem měl pozitivní test na COVID19. děkuji vám všem za vaši podporu moc toho vážím ✊🏻 Víc vám řeknu během par dnů děkuji za pochopení. —————————————————————————- #ufc #cancel #cancelfight #alhamdulillah

Příspěvek sdílený Makhmud “Mach” Muradov (@makhmud_muradov),Říj 28, 2020 v 10:06 PDT

„Těším se nejvíc. Jsem připravený, měl jsem dost času na přípravu, ne jako na minulé dva zápasy v UFC. Ale největší mojí motivací je dcera, pro ni chci vyhrát. Chci pro ni pořád vyhrávat, protože jí chci dát to, co jsem neměl já, když jsem byl malej. Chci ji dát ten nejlepší život. Co bude chtít, to jí dám, proto musím vyhrávat," řekl Muradov před odletem do Las Vegas.

Na další souboj si musí počkat, světová pandemie koronaviru zasáhla i jeho.

Reklama

Související témata: