Hlavní obsah

Narozeninový vzkaz fotbalového mistra světa baví fanoušky. Někdo to musel umístit na internet, vysvětluje Brehme

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trapas německé fotbalové legendy a mistra světa z roku 1990 Andrease Brehmeho baví internet. Dvaašedesátiletý bývalý obránce či záložník Kaiserslauternu nebo Bayernu Mnichov natáčel narozeninové přání fanouškovi, omylem u toho ale nahrál také polonahou manželku. Z videa se stal virální hit, Brehme i jeho žena však situaci berou s humorem.

Foto: Profimedia.cz

Někdejší reprezentant Západního Německa Andreas Brehme (vlevo) s trofejí pro fotbalové mistry světa.

Článek

Střelec vítězného finálového gólu z MS 1990 proti Argentině Brehme nahrával loni v létě fanouškovi osobní přání k narozeninám. Nakonec mu ho poslal i s nechtěným překvapením.

V závěru videa se totiž na záběrech bez horního dílu spodního prádla objeví také Brehmeho šestapadesátiletá manželka Susanna Schaederová.

„Uvědomili jsme si to, až když mi volalo stále více přátel. Nemám ponětí, proč se to teď všude objevuje, někdo to asi musel zveřejnit. Ani jsem si v tu chvíli neuvědomil, že jsem to poslal," vysvětloval Brehme německému deníku Bild.

„Celý svět teď ví, jakou mám skvělou ženu! Nemělo se to stát, ale můžu se akorát tak smát sám sobě. Příště radši řeknu Susanne, aby video natáčela ona," bral Brehme nechtěnou taškařici s humorem.

„To video je z loňského léta, byli jsme na dovolené u jezera Garda. Ale vždyť o nic nejde. Takto mě můžete vidět, když se převlékám na pláži nebo když jsem v sauně. Společně se tomu smějeme a já si z Andyho dělám legraci, že je expert na sociální sítě," bere situaci s nadhledem i Brehmeho životní partnerka.

Reklama

Související témata: