Hlavní obsah

Nepříjemnost pro Slovácko! Do prvního zápasu jde bez trenéra Svědíka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalistům Slovácka bude v 1. ligovém kole proti Č. Budějovicím chybět ze zdravotních důvodů trenér Martin Svědík. Tým povede v nouzové situaci podle klubových stránek Slovácka dosavadní asistent Jan Baránek.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Slovácka Martin Svědík.

Článek

Klubové stránky 1. FC Slovácko krátce před úvodním zápasem nového ročníku Fortuna ligy zvěstovaly do světa novinku. "Trenér Martin Svědík ze zdravotních důvodů nebude na lavičce při zápase Slovácka s Českými Budějovicemi," napsal klub.

Následně přišlo i vysvětlení, jak bude vypadat nouzové řešení. „Jeho kompetence dočasně převezme Jan Baránek. Jak dlouho bude trenér absentovat záleží na vývoji léčby a doporučení lékařů," stojí v prohlíšení. "Přejeme brzké uzdravení, trenére!"

Devětačtyřicetiletý Svědík, o němž se po minulé sezoně spekulovalo jako o nástupci odvolaného kouče Bílka v Plzni, působí ve Slovácku od listopadu 2018, kdy ho klub vykoupil z Jihlavy. Na začátku letošního roku prodloužil v Hradišti smlouvu až do června 2025. Před touto sezonou se stal jeho druhým asistentem Tomáš Palinek. Jde o syna Jana Palinka, jenž u týmu působí jako vedoucí mužstva.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.