Hlavní obsah

Fotbalisty Zbrojovky povede po sestupu kouč Klusáček. Cílem je rychlý návrat do první ligy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalisty Brna povede po sestupu do druhé ligy kouč Luděk Klusáček. V klubu z moravské metropole podepsal roční smlouvu s případnou dvouletou opcí.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Novým trenérem fotbalistů Brna je Luděk Klusáček

Článek

„Nabídka mě okamžitě oslovila. Zbrojovku vnímám jako tradiční klub. Udělám všechno pro to, aby se rychle vrátila do nejvyšší soutěže," uvedl šestapadesátiletý Klusáček po stvrzení kontraktu. Ve funkci střídá Martina Haška. Do zahájení letní přípravy v pondělí 19. června dojde k doladění jeho spolupracovníků v realizačním týmu.

Klusáček začínal s profesionálním fotbalem jako hráč v pražské Slavii. Prošel i Duklou, Hradcem Králové, Benešovem a Bohemians 1905. Nejvýraznější stopu zanechal řízný obránce v Liberci. V první lize má na kontě 225 zápasů.

Jako trenér působil v pražských Bohemians, a to hned dvakrát. Trénoval také Jihlavu a krátce okusil i exotické angažmá v Kataru. V nejvyšší české soutěži odkoučoval 112 duelů.

Reklama