Hlavní obsah

Chrudim - Karviná 5:1Fotbalisté Karviné v druhé lize utrpěli debakl 1:5 s Chrudimí

Fotbalisté Karviné v devátém kole druhé ligy prohráli v Chrudimi vysoko 1:5. Hattrickem se na debaklu hostů podílel střídající Filip Firbacher. Vyškov zvítězil nad Prostějovem 4:1 a posunul se na druhé místo neúplné tabulky.

Foto: mfkchrudim.cz

Fotbalisté Chrudimi.

Článek

Karviná v Chrudimi otevřela skóre zásluhou Mikuše. Ještě do přestávky ale odpověděl Záviška, který v úvodu druhé půle otočil stav z penalty. V 61. minutě naskočil do hry Firbacher a během půl hodiny stihnul nastřílet tři branky. Slezané, účastnící minulé sezony nejvyšší soutěže, jsou po třetí venkovní porážce za sebou na osmé pozici.

Prostějovu se v Drnovicích nepovedl už první poločas. Koudelka neproměnil penaltu a jeho spoluhráč Píchal dostal červenou kartu. Vyškov poslal do vedení v nastavení úvodního dějství Alégué a další domácí branky přidali mezi 60. a 69. minutou Lacík, Kanakimana a Vintr. Za hosty snižoval Koudelka.

9. kolo druhé fotbalové ligy
Chrudim - Karviná 5:1 (1:1)
Branky: 69., 79. a 90.+2 Firbacher, 41. a 50. z pen. Záviška - 25. Mikuš. Rozhodčí: Kvítek - Arnošt, Dobrovolný. ŽK: Hašek, Kesner, Průcha, Řezníček, Kejř - Boháč, Žídek, Durosinmi. Diváci: 610.
Vyškov - Prostějov 4:1 (1:0)
Branky: 45+2. Alégué, 60. Lacík, 65. Kanakimana, 69. Vintr - 68. Koudelka. Rozhodčí: Všetečka - Hrabovský, Hádek. ŽK: Kubala, Cabadaj, Ilko - Pinc, Melichárek (trenér brankářů). ČK: Píchal (Prostějov). Diváci: 612.

Reklama

Související témata: