Hlavní obsah

Úplně jsem žasnul, 3:0 je pro Slovácko ještě špatný výsledek, chválí Mikolanda

Fotbalisté Slovácka zvítězili ve čtvrtek v prvním utkání závěrečného předkola Konferenční ligy nad AIK Stockholm 3:0 a před odvetou ve Švédsku tak mají blízko k postupu do základní skupiny evropského poháru. Radost z parádního výsledku se trochu mísila s rozpaky, nastřílených gólů totiž mohlo být daleko více. „Slovácko mělo obrovské množství šancí, které ještě nevyužilo, byli ve všem lepší a přehráli AIK jednoznačně,“ vyzdvihuje Petr Mikolanda ve fotbalovém pořadu Přímák na Sport.cz.

Výhra Slovácka 3:0 nad AIK v Konferenční lize byla podle experta Petra Mikolandy pro serevského soupeře milosrdnáVideo: Sport.cz

 
Článek

„Úplně jsem žasnul. 3:0 je pro Slovácko ještě špatný výsledek, reálně to mohlo být pět šest nula," říká někdejší útočník anglického West Hamu.

Přitom na straně severského celku byla v sestavě i poměrně známá jména. Hráči s bohatými mezinárodními zkušenostmi jako Mikael Lustig, Sebastian Larsson nebo John Guidetti však v Uherském Hradišti neměli nárok.

„Podle mě to vnímají jak trenér Martin Svědík a realizační tým, tak celý klub i samotní hráči, že pro některé to může být poslední šance si ve Slovácku zahrát evropské soutěže," hledá Mikolanda vysvětlení senzačního výkonu.

Více najdete ve videu z pořadu Přímák. Petr Mikolanda ve studiu přidává i osobní postřehy ze spolupráce s koučem Martinem Svědíkem a také rozebírá skvělé výkony 39letého Milana Petržely.

Celý fotbalový pořad Sport.cz si můžete pustit nejen jako video, ale také jako podcast.

Reklama