Hlavní obsah

Vstupenky na finále poháru jsou od 790 korun, kluby si určí předprodej samy

Fotbalová asociace České republiky (FAČR) oznámila ceny a způsob prodeje vstupenek na finále domácího poháru mezi Spartou a Slavií. Lístky do ochozů stadionu na pražské Letné budou k dostání za 790 a 990 korun. Pravidla předprodeje pro své příznivce, který začne 20. dubna v poledne, si určí oba kluby samy. FAČR o tom informovala na webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Lukáš Haraslín ze Sparty Praha.

Článek

Sparta bude mít na svém stadionu k dispozici celou jižní a polovinu protilehlé tribuny. Slávisté kromě druhé poloviny protilehlé obsadí ještě severní tribunu. Zbytek míst na stadionu s kapacitou bezmála 19 tisíc diváků bude mít k dispozici FAČR jako pořadatel.

"Klíč, kteří fanoušci budou mít v předprodeji přednost, si ve svých kvótách určí kluby samy. Volný prodej pro ostatní fanoušky probíhat nebude - FAČR chtěla tímto krokem vyjít vstříc Spartě a Slavii, aby se na zápas dostalo co nejvíc jejich příznivců," stojí v prohlášení.

Letenští uvedli na sociálních sítích, že podrobnosti o předprodeji zveřejní v úterý. Další informace oznámí v nejbližších dnech i Slavia.

Trenér Bohemians Jaroslav Veselý cítil křivdu. V prodloužení už jsme hráče ždímali jak hadrVideo: Sport.cz

Finálové derby se odehraje ve středu 3. května od 19:00. Ještě předtím je na programu tuto sobotu ligové derby, ve kterém rovněž na Letné půjde o první místo tabulky. Sparta po 26 kolech vede před odvěkým rivalem o dva body.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články