Hlavní obsah

Chelsea po remíze stále ztrácí na Manchester 3 body

LONDÝN

Fotbalisté londýnské Chelsea nedokázali v anglické lize překonat obranu Newcastlu United a v neděli získali pouze bod za bezbrankovou remízu. Nevyužili tak šanci ke snížení náskoku svého konkurenta v boji o titul Manchesteru United, na který čtyři kola před koncem nadále ztrácejí tři body.

Foto: REUTERS/Felix Ordonez

Ilustrační foto

Článek

Chelsea sice byla dlouho lepší, ovšem Lampard ani Kalou své velké šance nevyužili. Nakonec mohl tři body získat Newcastle, ale brankář Petr Čech svůj tým podržel, když zneškodnil jasné příležitosti Dyera a Martinse. I tak byl zisk pouhého bodu velkým zklamání pro trenéra Josého Mourinha, kterého nepotěšilo ani zranění kapitána německé reprezentace Ballacka, jenž musel střídat již v 18. minutě.

Branky se nedočkali ani diváci zápasu mezi Aston Villou a Portsmouthem. Blíže k výhře byli domácí, ale Carewův zásah po přihrávce českého záložníka Patrika Bergra nebyl pro ofsajd uznán. Anglický brankář David James z Portsmouthu si tak připsal 142. čisté konto a stal se rekordmanem anglické ligy.

Anglie - 35. kolo
Newcastle - Chelsea 0:0, Aston Villa - Portsmouth 0:0.
Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.