Hlavní obsah

Velký den? Ronaldo dorazil do Manchesteru jednat o budoucnosti

Cristiano Ronaldo dnes se svým agentem Jorgem Mendesem dorazil do tréninkového centra Manchesteru United, kde ho čekají jednání o budoucnosti v týmu. Podle médií chce sedmatřicetiletý portugalský fotbalista své druhé angažmá u "Rudých ďáblů" už po roce předčasně ukončit.

Foto: Phil Noble, Reuters

Opustí Cristiano Ronaldo Old Trafford?

Článek

Ronaldo se ještě do přípravy na novou sezonu k týmu nepřipojil a vynechal turné United v Thajsku a Austrálii. Nyní by měl o svém působení v klubu hovořit s novým trenérem Erikem ten Hagem. Podle Sky Sports dorazil ještě před Ronaldem na tréninkovou základnu v Carringtonu bývalý kouč Alex Ferguson. Legendární trenér vedl Ronalda během prvního působení u United v letech 2003-09 a hrál velkou roli v jeho loňském návratu na Old Trafford.

Pětinásobný držitel Zlatého míče Ronaldo chce údajně z Manchesteru odejít především proto, že se United neprobojovali pro příští sezonu do Ligy mistrů a nemají kádr na soupeření s nejlepšími anglickými týmy. V minulém ročníku skončil slavný klub v ligové tabulce šestý 35 bodů za mistrovským Manchesterem City.

Představitelé United dosud vysvětlovali Ronaldovu absenci v tréninku "osobními důvody". Ten Hag opakovaně uvedl, že s hvězdným Portugalcem pro příští sezonu do týmu počítá.

Reklama

Související témata: