Hlavní obsah

Hokejový útočník Zachar podepsal novou smlouvu v Liberci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejový útočník Marek Zachar podepsal novou dvouletou smlouvu s Libercem a i nadále tak bude hrát za extraligové Bílé Tygry. Severočeši o tom informovali na svém webu.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Liberec - Sparta 3:2 (41. Zachar)Video: Tipsport Extraliga / BPA

 
Článek

„Marek je náš odchovanec, pro kterého jsou Tygři srdcovou záležitostí. Našemu týmu dodá hodně rychlosti na křídle, zároveň velmi dobře pracuje v oslabení. Věříme, že se rovněž zvýší jeho produktivita proti minulým sezonám,“ uvedl trenér Filip Pešán.

Pětadvacetiletý Zachar se do Liberce vrátil na konci ledna z Hradce Králové výměnou za brankáře Lukáše Paříka. V závěru sezony za Tygry odehrál včetně play off 17 zápasů, ve kterých vstřelil čtyři branky a přidal dvě asistence. Za Mountfield předtím nastoupil k 31 utkáním se shodnou bilancí.

„Jsem moc rád, že se vracím domů, a těším se, až zase budu nastupovat před libereckými fanoušky. Doufám, že budu předvádět minimálně stejné výkony jako v době, než jsem odsud odešel. Bílí Tygři jsou jednou z nejlepších organizací u nás a já věřím, že se posunu dál,“ řekl Zachar.

Liberecký rodák doposud v extralize odehrál 334 zápasů, dal 44 branek a přidal 37 asistencí.

Reklama

Související témata: