Hlavní obsah

Kempný: Frustrovaný Dědek neunesl prohru! Jeho rýpnutí do Sparty mě rozesmálo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když si četl rozhovor s majitelem hokejových Pardubic Petrem Dědkem, podle nějž se vedení Sparty chová ke svým klíčovým hráčům nedůstojně, musel se obránce Pražanů Michal Kempný smát.

Slova pana Dědka o Spartě? Asi neunesl prohru, zasmál jsem se tomu, reaguje Michal KempnýVideo: Sport.cz

 
Článek

Co jste na říkal na Dědkova slova?

Asi byl trochu frustrovaný z prohry s námi, neunesl ji. Byl to krásný zápas před 16 tisíci fanoušky, hodně sledovaný. Každý si ten zápas užil, pan Dědek si to asi akorát představoval výsledkově jinak. Je dost možné, nás chtěl rozhodit před play off. Mě spíš ale rozesmál.

Podle šéfa Dynama je kapitán Sparty Řepík nespokojený, že ve Spartě dosud nepodepsal nový kontrakt. Dědek tvrdí, že jej jeho agent nabízel Pardubicím...

Co je mezi Michalem Řepíkem a vedením Sparty vědí jen obě zúčastněné strany. Já se o to moc nestarám. Určitě to ale není tak, že by Řépa chtěl ze Sparty. Všichni víme, že mu končí smlouva, on je ale sparťan. Hraje výborně, pomáhá týmu. Slova Petra Dědka bych proto vůbec neřešil. To je jen čisté rýpnutí do Sparty.

Zažil jste za tři měsíce ve Spartě, že by se k vám chovali nedůstojně, jak Dědek říká?

Nic takového jsem nezažil, u nás je vše v pohodě. Ukázali jsme to i na ledě proti Dynamu.

Podle útočníka Východočechů Sedláka nešlo v neděli o hokej, ale spíš o řeckořímský zápas...

S tím určitě nesouhlasím, Sedlákův výrok jsem nepochopil. Faulů ze strany Pardubic bylo hodně.

Jak psychicky náročné je v takových chvílích zachovat chladnou hlavu a neoplácet?

Někdy je těžké se nenechat strhnout, sám mám občas problémy udržet nervy na uzdě. Pokud ale chceme být úspěšní, musíme čas od času nějakou tu ránu spolknout. Kdo udrží emoce, většinou vyhrává.

Reklama