Hlavní obsah

Kometa má problémy s halou! V úterý hrát s Libercem nebude

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Utkání 17. kola hokejové extraligy mezi Brnem a Libercem se v úterý 1. listopadu hrát nebude. Zápas se odkládá kvůli technický problémům na straně Komety. Bílí Tygři o tom informovali na svých oficiálních stránkách. Náhradní termín zatím nebyl stanoven.

Foto: Luděk Peřina, ČTK

V úterý se v Brně hokej hrát nebude.

Článek

Podle informací Sport.cz jsou na vině problémy s chlazením ledové plochy na brněnském zimním stadionu, které klub není do úterního večera schopen opravit.

Kvůli tomu musely být odkládány už víkendové domácí zápasy mládežnických výběrů Komety, třeba junioři nemohli odehrát svůj duel s Pardubicemi.

Úterní souboj A-týmů Komety a Liberce měl být zápasem dvou týmů nacházejících se aktuálně v diametrálně odlišném stavu. Zatímco Brňané zapsali v neděli v Kladně už sedmou výhru v řadě a z třetího místa ztrácejí na vedoucí Pardubice jen tři body, Bílým Tygrům patří po šňůře šesti porážek až desáté místo v extraligové tabulce.

V úterý se tak nakonec dojde jen na čtyři utkání 17. kola, další dvě jsou na programu ve středu.

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice