Hlavní obsah

VIDEO: Show v Magnitogorsku, Rolinek řádil na ledě jako pirát

PRAHA/MAGNITOGORSK

Nejen svými góly a poctivou prací na ledě baví hokejista Tomáš Rolinek fanoušky v Kontinentální lize (KHL). Český reprezentant se stává i dvorním bavičem příznivců ruského Metallurgu Magnitogorsk. Po sobotním zápase KHL s Dynamem Riga, který domácí vyhráli 4:2, si společně s kapitánem týmu Vitalijem Aťjušovem připravili zábavnou show na pirátské téma.

Foto: www.khl.ru

Piráti z Magnitogorsku Vitalij Aťjušov (vlevo) a Tomáš Rolinek

Článek

Pár minut po zápase s Dynamem Riga vyjeli na led Tomáš Rolinek a Vitalij Aťjušov. s pirátskými klobouky na hlavách. Ruský obránce měl navíc pásku přes oko a v ruce bambitku, český forvard byl zase vyzdoben šavlí a dlouhým černým plnovousem.

Když k potěše fanoušků objeli po ledě čestné kolečko, zamířili si to k připravené truhlici a naoko se začali prát o skrytý poklad. Aťjušov vyřešil spor jednoduše a svou bambitkou naoko Rolinka zastřelil. Po chvíli ale poražený na ledě zatřepal nohama  a znovu se postavil na led, aby s kapitánem Metallurgu oslavil obsah truhlice - spoře oděnou ruskou divu.

Rolinek dokonce v bruslích vystřihl ruského kozáčka a spolu s Aťjušovem na závěr z truhlice vylovili malé plyšové maskoty klubu, které rozdali svým fanouškům v ochozech zimního stadiónu.

Nebylo to poprvé, co byl Rolinek za šoumena. Už po čtvrtečním vítězství nad Minskem vlétl na led v zástěře a rukavicích a se zahradnickým klouboukem na hlavě. Poté, co začal rozhazovat rukama, přivezl si na led dokonce kolečko plné puků, přistavil jej k brance, kterou hájili naposledy hosté a začal z něj lopatou házet puky do sítě. Na závěr všechny puky z kolečka za brankovou čáru vyklopil.

Reklama

Související témata: