Hlavní obsah

Velký zájem o MS, do soutěže se zapojilo přes 80 tisíc lidí! Startuje druhá fáze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domácí hokejové mistrovství světa v Praze a Ostravě pochopitelně táhne. Už třičtvrtě roku před startem šampionátu se fanoušci mohou registrovat do soutěže o přednostní právo nákupu vstupenek. Do losovačky, z níž půjde do prodeje přibližně 20 procent lístků, se přihlásilo už přes 80 tisíc zájemců. V úterý odstartovala druhá fáze soutěže.

Video: Sport.cz

 
Článek

Zatímco volný prodej denních balíčků začne 10. října, část šťastlivců se vstupenek na největší sportovní akci příštího roku v Česku dočká už v září. Výherci dostanou právo zakoupit až šest vstupenek na jeden hrací den základní části.

Losování proběhne 18. až 24. září, nákupní systém pro vybrané se spustí od 2. října v deset hodin dopoledne a potrvá do 4. října 23:59. Neprodané vstupenky budou k dispozici ve druhé fázi přednostního nákupu od 6. do 8. října.

Do soutěže se aktuálně přihlásilo přes 80 tisíc lidí. Podle očekávání největší část, přes 50 tisíc registrací, tvoří zájemci s preferencí českého národního týmu. Druhou nejžádanější reprezentací jsou Slováci s více než 14 tisíci registracemi, na třetím místě je nováček nejvyšší kategorie Polsko s více než pěti tisíci přihlášenými. Oba tyto výběry odehrají své duely v Ostravě.

Ve druhé fázi, která začala v úterý, si registrovaní uživatelé zvolí konkrétní denní balíček, o který mají zájem. Přihlášení do soutěže je možné do 15. září. Pokud se někdo nezaregistroval během první fáze, absolvuje obě části najednou.

Reklama