Hlavní obsah

Od poloviny ledna bude možné koupit vstupenky na jednotlivá utkání MS hokejistů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vstupenky na jednotlivá utkání českých hokejistů na domácím mistrovství světa příští rok v Praze a Ostravě bude možné zakoupit od 16. ledna. Stát budou nejméně 1990 korun, na zápasy s atraktivnějšími soupeři v základní skupině začínají ceny na 2390 korunách. Organizátoři o tom informovali dnes v tiskové zprávě.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Kouč reprezentace Radim Rulík , ilustrační foto.

Článek

Vstupenky na zápasy národního mužstva byly v prodeji již v říjnu, když byly součástí balíčků s duely jiných týmů. Všechny tehdy dostupné vstupenky na zápasy českých hokejistů se rychle vyprodaly. Takřka dva tisíce korun je cena lístků ve třetí kategorii na duely s papírově slabšími - a tedy i méně atraktivními - soupeři Norskem, Dánskem, Rakouskem a Velkou Británií.

Stejné zápasy z míst ve vyšších kategoriích bude možné sledovat v O2 areně za 2390 a 2890 korun.

Zájemci o zápasy proti Finsku, Švýcarsku či Kanadě si musí připravit nejméně 2390 Kč, na vstupenky ve vyšších kategoriích pak 2890 a 3290 Kč. Podobně jsou odstupňované ceny na čtvrtfinále, z nichž dvě se odehrají v Praze a dvě v Ostravě. Vstupenky „naslepo“ bez vědomí toho, kdo v utkáních nastoupí, stojí od 2390 do 3490 Kč.

Zbývající program květnového turnaje už se odehraje jen v české metropoli. Semifinále bude možné sledovat naživo za 4490 až 5990 Kč. Na zápas o bronz je cenové rozpětí 2490 až 3990 Kč, utkání o titul mistra světa bude možné osobně přihlížet za 7190, 7990 nebo 8990 Kč.

Za týden v úterý 5. prosince budou v prodeji VIP vstupenky na jednotlivá utkání. Vedle místa v hledišti zahrnují catering a vlastní vstup do arény. „Aktuálně je k dispozici i většina utkání domácí reprezentace. Jedná se o jedinečnou příležitost, jak si zajistit vstupenky na český tým, která může být jednou z posledních,“ uvedl manažer oddělení prodeje vstupenek Martin Gremlica.

Cena VIP vstupenky začíná na 4390 Kč. Na zápasy českého týmu začínají ceny na 6890 Kč, proti atraktivnějším soupeřům musí zájemce zaplatit ještě o 400 Kč více. Nejdražší lístky na finále stojí takřka 15 tisíc korun,

Vstupenky na základní část a VIP vstupenky na zápasy v Ostravě jsou v prodeji v síti Ticketportal, na play off a VIP vstupenky v Praze v síti Ticketmaster.

Hokejový světový šampionát se v Česku konal naposledy v roce 2015 . MS navštívilo 741.690 fanoušků, což je historický rekord.

Reklama

Související témata:
Předprodej