Hlavní obsah

Doběla vytočený Voráček: Co se do toho taxikář se*e? Ať jde do p*dele!

Philadelphia/Praha

Chápe, že kvůli chytrým mobilním telefonům jsou v dnešní době kamery skoro na každém rohu, takže soukromí už prakticky neexistuje. Události z posledních dní, kdy řidič Uberu skrytě ve svém voze natáčel sedmero hokejistů Ottawy, jak pomlouvají své trenéry, a pak vše zveřejnil na internetu, však českého útočníka Philadelphie Jakuba Voráčka pořádně nadzdvihly.

Foto: Bob Dechiara, Reuters

Obránce Bostonu Zdeno Chára (vlevo) a útočník Philadelphie Jakub Voráček v utkání NHL.

Článek

„Garantuju vám, že takové věci se stávají všude. V každém sportovním týmu na světě, u každého člověka, který má nějakého šéfa. A ujišťuju vás, že i trenéři mluví za zavřenými dveřmi o hráčích. Prostě se to stává všude a pořád," zastává se Voráček hráčů Senators, kteří neměli žádné potuchy, že jejich vzájemná rozprava je nahrávána.

K události došlo na konci října, kdy byli Senátoři na venkovním tripu po Západní konferenci NHL. Matt Duchene, Chris Wideman, Thomas Chabot, Chris Tierney, Dylan DeMelo, Colin White a Alex Formenton jeli v arizonském Phoenixu autem taxislužby Uber a během cesty se pustili do kritiky trenérského štábu, zejména do asistenta Martina Raymonda.

„Jdete na pivo nebo na večeři a takové věci se prostě dějí. I u trenérů, když jdou na večeři. I oni dají průchod svým pocitům a řeší, který hráč stojí za prd, který hraje blbě, který naopak dobře," soudí Voráček, že občas kritizuje každý.

„Teď se to provalilo a dělá se z toho velká věc. Nemyslím si, že řekli něco špatného. Prostě jen řekli, že jejich oslabení a přesilovky nestojí za nic," pokračoval kladenský odchovanec.

Zatím není zřejmé, z jakého důvodu řidič hokejisty Ottawy natáčel, jestli se chtěl jen zviditelnit. Voráčka však podobná jednání velmi znepokojují. A dotyčného šoféra podrobil tvrdé kritice.

„Co se do toho se*e? Koho to zajímá? Je to zas*aný idiot! Ať si dělá svoji práci. Jsi řidičem Uberu, tak řiď auta. Nesnaž se prodávat nějaké kopie (záznamů), aby sis vydělal nějaké peníze. Ať jde do p*dele, je to lůzr," chrlil ze sebe vytočený Voráček.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články