Hlavní obsah

O řečech a skutcích Dynama nebo o Augustovi, který svůj záměr totálně nedomyslel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už jen čtyři mužstva zůstávají ve hře o Masarykův pohár udělovaný vítězi play off hokejové extraligy. V podcastu webu Sport.cz Za mantinelem se redaktoři Jan Škvor a Martin Kézr ohlížejí za všemi čtyřmi čtvrtfinálovými sériemi a rozebírají, co rozhodlo o postupu Třince, Mladé Boleslavi, Českých Budějovic a Sparty. Řeč došla i na válku slov trenérů Augusty s Jandačem a výkony rozhodčích ve vyřazovací části.

Upoutávka na 20. epizodu podcastu Za mantinelemVideo: Sport.cz

 
Článek

Velké ambice neskrývaly před startem ročníku i po konci základní části oba východočeské kluby. Pod majitelem Petrem Dědkem obrozené Pardubice toužily po medaili, Hradec Králové po zisku Prezidentského poháru možná pokukoval ještě výš. Jenže Dynamo i Mountfield končí už ve čtvrtfinále. Dají se najít pojítka, proč tomu tak je?

Třinec opět ukázal bohaté zkušenosti z play off a v moravskoslezském derby nedovolil Vítkovicím jedinou výhru. V čem lze najít podobu Ocelářů s fotbalovou Plzní?

Série Sparty s Libercem byla vyhecovaná nejen na ledě, ale i mimo něj, když po sobě přes média štěkali trenéři Josef Jandač s Patrikem Augustou. Co bylo příčinou ostrých vyjádření? A nepřispěli k místy vyhroceným momentům na ledě i rozhodčí svými výkony?

A jak oba redaktoři vidí semifinálové série? Potvrdí roli favoritů Sparta proti Českým Budějovicím a Třinec proti Mladé Boleslavi?

Reklama

Související témata: